Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri! Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri!

Ziraat Bankası alınan bilgiler neticesinde öğrencilere yönelik yeni bir kampanya başlatarak bu kampanya ile adeta gündem oldu. Öğrencilerin dost kartı olarak bilinen Ziraat Bankası yine öğrencilere yönelik başlattığı yeni kampanyayı adeta duyurdu. Alınan bilgiler neticesinde öğrencilere nakit kredi sağlığına yönelik açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası özellikle nakit kredinin faiz oranının da çok düşük olacağına yönelik açıklamaları peş peşe yaptı. Paraya ihtiyacı olan öğrenciler artık Ziraat Bankası aracılığı ile kolaylıkla nakit kredi çekme hakkına sahip olabilecek.

Ziraat Bankasından Öğrencilere Müjde

Bu zamana kadar öğrencilere yaptığı kampanyalı haberler ile gündeme gelen Ziraat Bankası alınan bilgiler neticesinde yine öğrencilere bin tl değerinde bir nakit kredi sağlandığına yönelik açıklamalar yaptı. Hatta bu nakit Kredi'den bütün öğrencilerin yararlanabileceğine dair açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası 1000 TL'ye kadar kredi desteğinin sağlandığını ve 1000 TL'nin 500 tl'sinin ise direkt nakit olarak çekilebileceğinin müjdesi verdi. Ayrıca bu kampanyadan her vatandaşın yani her öğrencinin yararlanabileceğine de dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim