Yasak Elma dizisi alınan bilgiler neticesinde Fox TV ekranlarının en çok tercih edilen dizileri arasında yer alırken bunun ile birlikte dizi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile bu zamana kadar çok iyi çıkış yakaladı. Ekran başındaki izleyiciler ise Yasak Elma dizisinin çetrefilli sahnelerinin çok sardığını ifade ederek bu dizinin özellikle oyuncu kadrosunun mükemmel olduğunu sosyal medya hesabından iletti. Fakat alınan bilgiler neticesinde Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisinin yeni sezonundaki bir defa ise ekran başındaki izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Sipahi Dizisinin İlk Bölümü Olay Yarattı! Gaziantep'te Geçen Sahneler Çok Dikkat Çekecek! Sipahi Dizisinin İlk Bölümü Olay Yarattı! Gaziantep'te Geçen Sahneler Çok Dikkat Çekecek!

Yasak Elma Dizisine İzleyici Radarı!

Yasak Elma dizisi final yaptıktan hemen sonra ekran başındaki izleyiciler bu sezon yeni oyuncuların kadroya dahil olmaması gerektiğini her ne kadar söylese de alınan bilgiler neticesinde diziye yeni isimlerin de dahil olduğuna yönelik açıklamalar peş peşe yapıldı. Ekran başındaki izleyiciler ise bu sezon Yasak Elma dizisinin çok iyi çıkış yakalayamayacağını iddia ederek sürekli yeni oyuncuları görmekten sıkıldıklarını da dile getirdi.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU