Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yasak Elma dizisi alınan bilgiler neticesinde yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları alarak yoluna devam etse de dizinin yeni sezonunda yaşanan oyuncu sirkülasyonu ise ekran başındaki izleyicileri rahatsız ediyor.

EDHO Dizisinin Başarılı Oyuncusu Tatavlalı Karakteriyle BBCS Dizisinde Yer Alacak! Oktay Kaynarca'nın Beklediği İsim! EDHO Dizisinin Başarılı Oyuncusu Tatavlalı Karakteriyle BBCS Dizisinde Yer Alacak! Oktay Kaynarca'nın Beklediği İsim!

Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni sezonunda ise yine birçok yeni oyuncunun kadroya dahil olması ekran başındaki izleyicileri çileden çıkarırken bunun ile birlikte kimi iddialar ise diziye yeni oyuncuların dahil olacağını ve birçok yan oyuncunun ise yasak elma dizisinden ayrılacağı yönünde olsa da bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmaması ekran başındaki izleyicilerin rahat bir nefes almasına neden oldu. Özellikle Yıldız karakterini hayat veren Eda Ece'nin çok iyi bir performans sergilediğini dile getiren ekran başındaki izleyiciler Yasak Elma dizisinin yeni sezonda da ekranlarda olması gerektiğini söylüyor. Dizinin yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU