Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor

Yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları alan özellikle yargı dizisinin ardından teşkilat ve tozlu yaka isimli dizide bu zamana kadar kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde ekranlara yeni bir projenin daha dahil olacağına yönelik açıklamalar da peş peşe yapılırken bu proje ile birlikte köklü dizilerin nasıl reyting sonuçları ile karşı karşıya kalacağı ise merak söz konusu oldu.

Show TV Resmen Duyurdu

Alınan bilgiler neticesinde bu sezon güzel günler isimli dizi Show TV ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanırken bu projenin oyuncu kadrosu dışında konusu da tüm dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı. Kırmızı Oda dizisiyle dramın en sert örneklerinden birisinde başrolde yer alan Binnur Kaya, yeni projenin oyuncu kadrosu arasında yer almaya hazırlanırken ekran başındaki izleyiciler ise şimdiden Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin detaylarını araştırmaya koyuldu. Dizinin ne zaman ekranları geleceği ise merak söz konusu oldu.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU