Teşkilat Dizisi Hakkında Öyle Şeyler Söyledi ki.. Yok Artık Denildi Teşkilat Dizisi Hakkında Öyle Şeyler Söyledi ki.. Yok Artık Denildi

Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi reyting sonuçları alarak yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde özellikle TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluşan teşkilat dizisi ile yarışan yargı dizisinin yeni bölümünde ekran başındaki izleyiciler ise adeta ekranlara kilitlendi. Yargı dizisi yeni bölümü ile yine ortalığı kasıp kavururken ekran başındaki izleyiciler ise Ceylin'in Ilgaz tarafından kurtarılıp kurtarılmayacağını merak ediyor.

Ceylin Resmen Kafese Sıkıştı

Yargı dizisi yayınlandığı günden bu yana cinayet sahneleri ile ön plana çıkarken özellikle daha cinayetler aydınlığa kavuşmaz iken Ceylin'in de kaçırılması heyecanı daha da hat safhalara çıkardı. Yeni bölümü ile ekranlara gelen kanalda ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan yargı dizisinde Ceylin korkuları ile yüzleşirken bu durum karşısında Ceylin'i kurtarmak için harekete geçen Ilgaz ise elinden gelen her şeyi yapar ve bir sonuca ulaşır. Ilgaz Ceylin ve diğer kişilerin tutulduğu yeri bulur. Bu durum karşısında Ilgaz'ın nasıl bir atak yapacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu..

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU