Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor

Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve ay yapım imzalı dizeler arasında yer alan yargı isimli dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakalamaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölüm fragmanında ise Gül ve Metin arasında yaşanan tartışma bir şeyleri daha net bir şekilde ortaya koydu.

Yargı Dizisinde Neler Oluyor?

Ceylin’in kaçırılmasıyla birlikte herkes büyük endişe yaşarken, Metin her ne kadar Gül ile konuşmaya çalışsa da gül bir şeylerin imkansız olduğunu sözleri ve davranışları ile ortaya koyar. Metin ve Gül arasında yaşanan tartışma ise işleri çıkmaza sürükler. Gül’ün cümleleri yaşadığı acı sebebi ile çok nettir. Gül ve Metin arasında yaşanan gerginlik ise iki aile arasında düşmanlığı simgeler. Ekran başındaki izleyiciler ise bu sahnenin ardından yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ile beklerken Ceylin ve Ilgaz arasında neler yaşanacağını da sorguluyor.

Editör: Fikret İMAMOĞLU