Yasak Elma Dizisi Öyle Bir Fırsat Yakaladı ki.. Dizide Neler Oluyor? Yasak Elma Dizisi Finale mi Yaklaştı Yasak Elma Dizisi Öyle Bir Fırsat Yakaladı ki.. Dizide Neler Oluyor? Yasak Elma Dizisi Finale mi Yaklaştı

Yargı dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakalayarak Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer aldı. Bunun ile birlikte konusu itibari ile diğer dizilerden farklı görülen yargı dizisinin yeni sezonunda neler olacağı şimdiden merak söz konuları olurken sosyal medyada bu sezon teşkilat ve yargı dizisinin kıyasıya çarpışacağına yönelik söylentiler de gündeme geldi. Böylelikle ekran başındaki izleyiciler ise bu sezon hangi dizinin 1. olacağını merak ediyor.

Yargı dizisi yapacağını yaptı

Geçtiğimiz sezon teşkilat tipinde tahtından eden yargı denetçinin bu sezon ise neler ile karşılaşacağı merak söz konusu olurken kimi ekran başındaki izleyiciler teşkilat dizisinin her ne kadar güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile gündeme gelse de yargı dizisi ile mücadele edemeyeceğini savundu. Teşkilat dizisinin izleyicileri ise harekete geçerek bu sezon TRT 1'in yine zirvede olacağını ifade etti. Sosyal medyada adeta yargı ve teşkilat dizisinin izleyicileri kapışırken gözler ise yeni sezonda açıklanacak olan reyting sonuçlarına çevrildi..

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU