Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşan Yargı dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile yayınlandığı günden bu yana çok iyi bir çıkış elde etti. Bunun ile birlikte dizinin yeni bölümü de ekran başındaki izleyiciler tarafından da tam not aldı. Ekran başındaki izleyiciler Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor. Ve işte Yargı dizisinin detayları da haberimizde..

Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor

Yargı Dizisi Resmen Olay Yarattı 

Çok başarılı bir oyuncu kadrosu ile magazin gündemine gelen Kanal D Dizisi Yargı alınan bilgiler neticesinde ekran başındaki izleyiciler tarafında da taktir ile karşılandı. Her ne kadar dizinin yeni bölümde istediği reyting sonuçlarını elde edemediği hakkında iddialar gündeme gelse de sonuçlar açıklanınca Yargı dizisinin yine çok iyi bir başarı elde ettiği de ortaya çıktı. Yani dizi gerek konusu gerek ise oyuncu kadrosu ile yine yeni bölümde de iyi bir başarı elde etti. Ekran başındaki izleyiciler şimdi ise Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ile bekliyor..