Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı! Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan yargı dizisi alınan bilgiler neticesinde gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatle üzerine çekmeyi başarırken ekran başındaki izleyiciler ise yargı dizisinin çok başarılı bir yapım olduğunu her fırsatta dile getirmeye devam ediyor. Bunun ile birlikte yargı dizisinin Türkiye dışındaki yurt dışındaki izleyicilere de bu dizinin çok başarılı bir yapım olduğunu ifade ederken yeni sezonda da yargı dizisinin ekranlarda olması gerektiği konusunda da sosyal medya hesaplarından olumlu yönde eleştiriler yapmaya devam ediyor. Yargı dizisinin başrol oyuncusu olan Pınar Deniz'in rolüne çok iyi bir şekilde hayat verdiğini ve adeta rolü yaşadığını ifade ederek ünlü oyuncunun Ceylin rolü ile çok sevildiğini de dile getirdi.

Yargı Dizisine Yoğun İlgi

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen diziler arasında yer alan teşkilat dizisini geri planda bırakan yargı dizisi alınan bilgiler neticesinde yayınlandığı günden bu yana gerek reyting rekorlarında gerek ise sosyal medyada en çok gündem olan dizilerin başında yer alıyor. Bunun ile birlikte ekran başındaki izleyiciler ise yargı dizisinin bir sezonunu daha olması gerektiğini dile getirerek 3 sezonda da yargı dizisini Kanal D ekranlarında görmek istediklerine yönelik her ne kadar olumlu yönde eleştirilerde bulunsa da bu konu hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ayrıca yargı dizisi yeni sezonu ile de Türkiye dışındaki izleyicilerden de tam not almayı adeta başardı..