Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar! Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar!
Yapı Kredi alınan bilgiler neticesinde emekliye verecek olduğu promosyon miktarı hakkında açıklamalarda bulundu. Alınan bilgiler neticesinde Birçok banka promosyon miktarını açıklarken vatandaşlar ise hangi bankalara 3 yıl taahhüt sözü vererek emekli maaşını taşıyacağını araştırıyor. Bu araştırmalar devam ederken kimi bankalar vatandaşa verecek oldukları promosyon miktarını açıklarken kimi bankalar ise birebir bilgi vereceklerine dair açıklamalarda bulunurken Yapı Kredi ise emekliye verecek oldu promosyon miktarı hakkında konuştu. Yapılan açıklamalara göre Yapı Kredi emekliye 7500 civarında bir promosyon hakkı sağlayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Yapı Kredi Resmen Duyurdu

Alınan bilgiler neticesinde emekli promosyonları hakkında açıklamalarda bulunan bankalar arasında Yapı Kredi de bulunuyor. Diğer bankalara oranla çok Bonkör davranan Yapı Kredi emekli maaşını kendi Bankasına taşıması durumunda 3 yıl taahhüt sözü veren vatandaşlara 7500 lira promosyon Hakkı sağlayacağına dair açıklamalarda bulunarak vatandaşın yüzünü güldürdü. Emekli vatandaşlar ise diğer bankaların vereceği promosyon miktarını araştırırken hangi bankanın yüzde kaç oranı oranında promosyon sağladığını ise bilmek istiyor.
Editör: TE Bilisim