Vakıfbank, nakit akışı sorunu yaşayan milyonlarca vatandaşın yardımına koşuyor ve diğer bankaların örnek alabileceği bir kampanya başlattı. 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan Vakıfbank, özellikle KOBİ'ler için büyük bir destek sağlıyor.

6 Ay Erteleme Fırsatıyla Nakit Sıkıntısı Son Buluyor

Vakıfbank, vatandaşların yaşadığı birçok nakit sıkıntısını kökten çözüyor. 6 ay erteleme fırsatı sunan Vakıfbank, vatandaşlara nefes aldırıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler hemen başvuruda bulunarak, kredi kullanımına başlayabilirler.

Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları! Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları!

KOBİ'lere Özel Kredi

Vakıfbank, küçük işletmeler olan KOBİ'lere özel kredi sunuyor. 100.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunan Vakıfbank, aynı zamanda 6 ay erteleme fırsatı ve 36 aya varan vade fırsatı ile çalışan, üreten ve geliştiren vatandaşlara destek oluyor.

Kredi Detayları

Vakıfbank'ın KOBİ'lere özel sağladığı kredi hakkında detaylı bilgi almak için Vakıfbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da en yakın Vakıfbank şubesine başvuruda bulunabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin en kısa zamanda başvuruda bulunmaları önemlidir. Vakıfbank'ın bu önemli kampanyası, nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor.

Editör: Doğuş BİÇER