ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!
Uzman ekonomistler alınan bilgiler neticesinde altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunarak özellikle Eylül ayının son günlerinde altın fiyatına düştüğüne dair peş peşe açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar ile birlikte Altına yatırım yapan vatandaşlar ise Altın fiyatlarının İlerleyen dönemlerde ne kadar olacağını merak ederken alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler ise ekim ayını işaret ederek Ekim ayına kadar Altına yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Çeyrek altın fiyatının %2 oranında düştüğünü dile getiren uzman ekonomistler özellikle Cumhuriyet halkın fiyatının en son 7.000 TL civarında satışa sunulduğunu şimdi ise Cumhuriyet altın fiyatında bir düşüşün meydana geldiğini ifade etti.

Uzman Ekonomistler Altın Fiyatları Hakkında Konuştu

Altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan uzman ekonomistler özellikle gram altı ve Çeyrek Altın fiyatlarının gözle görülebilir şekilde düştüğünü ifade ederek Ekim ayına kadar Altın fiyatlarının bir hareketlenme yaşayacağına dikkat çekerek Ekim ayına kadar Altına yatırım yapan vatandaşların yatırıma devam etmesi gerektiğini belirtti. Uzman ekonomistler tarafından yapılan bu açıklamanın ardından vatandaşlar ise altın fiyatının hangi seyirde. ilerleyeceğini merak ediyor.
Editör: TE Bilisim