Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı! Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı!

Yeni şarkısının kliplerinin çekilmesi sırasında ünlü şarkıcı "GÜLLÜ" çekim esnasında kaza geçirdi. Uzun bir aranın ardından müziğe geri dönen GÜLLÜ "Unutamazsın Beni" şarkısının klibi dolayısıyla kamera karşısına geçti. Videonun senaryosu için kaza geçirmesi gereken Güllü arabanın gaz ve frenini karıştırdığı için ciddi bir kaza geçirdi. Güllü iyileşince müziğe kaldığı yerde devam etmesi bekleniyor. Yıldız Tilbe nin imzasını taşıyan "Unutamazsın Beni" şarkısının klibini çekerken talihsiz bir gün geçirdi.

Güllü: "İstesem bu kadar gerçek olamazdı" dedi.

Snob Magazin'in duyurularına göre çekilen klipte senaryo icabı ünlü sanatcının ağaca çarparak kaza geçirmesi bekleniyordu. Çekim esnsında gaz ile frenin yerini karıştıran sanatçı gerçekten de kaza yaptı. Senaryonun gerçek olduğunı bildiren sahne ilgili açıklama yapan Güllü, "İstesem bu kadar gerçekçi olmazdı. Her şey iyi bir çalışma ortaya çıkarmak içindi. Ufak bir talihsizlik diyelim, bizim nazar boncuğumuz da bu olsun" dedi. Ünlü sanatçı kazadan zede almadan kurtuldu.

Editör: Fikret İMAMOĞLU