Üniversite öğrencilerine Müjdeli Haber alınan bilgiler neticesinde Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası Üniversite okuyan öğrencilerin nakit kredi ihtiyacını karşılayacaklarına dikkat çekerek bunun ile birlikte detayları da adeta duyurdu. Üniversite okuyan öğrencilerin nakit kredi ihtiyacını karşılayacaklarına yönelik açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası özellikle Ziraat kartı olan öğrencilerin nakit kredi ihtiyacından da yararlanabileceğine dikkat çekerek bu tutarım 500 TL olduğunu da ifade etti. Bunun ile birlikte üniversite öğrencilerine 1000 TL'lik bir kredi kartı vereceklerine dair müjdeli haberi duyuran Ziraat Bankası özellikle faiz kararına dikkat çekerek öğrencilerden faiz alınmayacağını da ifade etti.

Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat! Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat!

Üniversite Öğrencilerine Zirrat Müjdesi

Üniversite okuyan öğrencilere 1000 TL değerindeki kredi kartı tahsis edileceğini dile getiren Ziraat Bankası özellikle faiz uygulanmayacağını öğrencilerden hiçbir şekilde faiz alınmayacağını belirtti. Bunun ile birlikte Ziraat kartı olan öğrencilerin kolaylık ile 1000 TL'lik kredi kartına başvuruda bulunabileceğini yönelik açıklamalar da yapılarak başvuruların başladığını aktardı. Her öğrencinin kolaylıkla başvuru yapabileceğini de söyledi.

Editör: TE Bilisim