Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı! Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı!

Teşkilat dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alsa da bunun ile birlikte kanalda ekranlarında izleyiciler ile buluşan Yargı dizisinin ardından teşkilat dizisinin reytinglerde bir alt sıraya ilerlediğine yönelik açıklamalarda yapılmıştı. Dizinin reyting sonuçlarının ardından şehir değiştirmesi de ekran başındaki izleyicileri çıldırttı. Normalde Ankara'da çekimleri devam eden teşkilat dizisinin yeni sezonda İstanbul'da çekimlerine başlanmasının ardından ekran başındaki izleyiciler ise neden böyle bir kararın alındığını her ne kadar sorgulasa da bu konu hakkında net bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Teşkilat Dizisinden Büyük Atak!

Yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları alarak yoluna devam eden Teşkilat dizisi alınan bilgiler neticesinde bu sezon çok daha iyi bir şekilde ekranlara geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte dizinin yeni sezonda Yargı dizisini bertaraf edip ilk sıraya yerleşeceğine yönelik açıklamalar yapılsa da şimdiden ekran başında izleyiciler tarafından reyting sonuçları merak ediliyor.


 

Editör: Fikret İMAMOĞLU