Sipahi Dizisinin İlk Bölümü Olay Yarattı! Gaziantep'te Geçen Sahneler Çok Dikkat Çekecek! Sipahi Dizisinin İlk Bölümü Olay Yarattı! Gaziantep'te Geçen Sahneler Çok Dikkat Çekecek!
Teşkilat dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile geçen sezondan beri dikkatleri üzerine çekerek alınan bilgiler neticesinde TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşan yargı dizisi ile kıyasıya mücadele eden teşkilat dizisinin bu sezon birinci olup olmayacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni sezonda çok daha iyi bir şekilde ekranlara geleceğine dair açıklamalarda peş peşe geldi. Bu açıklamalar ile birlikte gözler ise teşkilat dizisinin yeni sezonunda neler olacağına çevrildi.

Teşkilat Dizisi Olay Oldu

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan teşkilat dizisinin yeni sezonda 1. olup olmayacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde kimi ekran başındaki izleyiciler ise yargı dizisinin şahsının daha büyük olduğunu ifade ederek teşkilat dizisinin yine ikinci planda kalacağınız savunsa da yapım ekibi dizinin bu sezon bomba gibi ekranlara geri döneceğine dair açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar ile birlikte gözler ise teşkilat dizisinin yeni sezonuna çevrildi.
Editör: TE Bilisim