EDHO Dizisinin Başarılı Oyuncusu Tatavlalı Karakteriyle BBCS Dizisinde Yer Alacak! Oktay Kaynarca'nın Beklediği İsim! EDHO Dizisinin Başarılı Oyuncusu Tatavlalı Karakteriyle BBCS Dizisinde Yer Alacak! Oktay Kaynarca'nın Beklediği İsim!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları elde eden teşkilat dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile ekran başındaki izleyiciler tarafından da tam not almayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde teşkilat dizisinin yeni sezonunda da çok iyi reyting sonuçları alarak yoluna devam ettiğine yönelik açıklamalarda peş peşe geldi.

Teşkilat Dizisine İlgi Günden Güne Artıyor 

Sosyal medyada da çok iyi bir çıkış yakalayan teşkilat dizisini Türkiye dışından da yurt dışındaki hayranları sosyal medya hesaplarından olumlu yönde eleştiriler yapmaya devam ediyor. Hatta alınan bilgiler neticesinde teşkilat dizisini birçok olumlu yönde eleştiriler peş peşe yapılırken en iyi olumlu yönde eleştiri alan dizilerin başında ise teşkilat dizisi seçildi. Ekran başındaki izleyiciler teşkilat dizisinin bu sezon daha heyecanlı olduğunu ifade ederek gerek konusuna gerek oyuncu kadrosuna ilgi göstermeye de devam etti.