Tarım Kredi marketlerinde alınan bilgiler neticesinde indirimli ürünler vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile açılan ve Hem daha taze hem de daha uygun fiyatlı ürünleri raflarda yerini aldığı Tarım Kredi Kooperatif marketler neredeyse her hafta vatandaşlara uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde yine bu hafta Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde uygun fiyatlı ürünler raflarda yerini alacak. Bu hafta özellikle gıda ürünlerinde büyük bir indirim uygulanacak ve işte haberimizde..

Migros Marketlerde Bu Hafta Yarı Yarıya Kampanyası Başladı! İşte Fiyat Listesi... Migros Marketlerde Bu Hafta Yarı Yarıya Kampanyası Başladı! İşte Fiyat Listesi...

Tarım Kredi Marketlerde Beklenen İndirim

Diğer marketlere oranla çok daha uygun fiyatlı ürünleri vatandaşlar ile buluşturan Tarım Kredi Kooperatif marketlerde bu hafta yine özellikle gıda ürünlerinde %10 oranında bir indirim vatandaşları bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatif marketlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu marketlerin sayısının artacağını ve hiçbir vatandaşın enflasyon altında ezilmeyeceğini dile getirerek müjdeli bir haberi daha duyurmuştu. Vatandaşlar ise bu müjdeli haber karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.
Editör: TE Bilisim