Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılan tarım kooperatif Marketler Zinciri bu zamana kadar taze ürünleri uygun fiyatlı olarak vatandaşa sundu. Alınan bilgiler neticesinde birçok vatandaşın yüzünü güldürürken aynı zamanda cebini rahatlatan tarım kooperatif marketler zincirinde yine bu hafta birçok üründe indirim meydana gelmeye devam ediyor.

A101 Marketler Zinciri Yine Yapacağını Yaptı! Aktüelli Ürün Listesinde Yok Yok! A101 Marketler Zinciri Yine Yapacağını Yaptı! Aktüelli Ürün Listesinde Yok Yok!

Tarım Kooperatif Marketler İndirimi Duyurdu 

Alınan bilgiler neticesinde tarım kooperatif marketler zincirinde bu hafta Gıda ürünleri başta olmak üzere birçok üründe indirim uygulanırken özellikle beyaz et çeşitlerinde de yine indirimli fiyatlar raflarda yerini alacak. Gıda ürünleri dışında tarım kooperatif marketler zincirinde meyve ve sebze reyonunda da yine indirimli fiyatlar vatandaşı karşılayacak. Alınan bilgiler neticesinde tarım Kooperatifi marketler zincirinde bu hafta gıda ürünleri başta olmak üzere birçok ürün neredeyse yarı fiyatına raflarda yerini alırken vatandaşlar ise taze ürünlerin çok uygun fiyatlı olarak sofralarında yerini aldığını ifade etti.