Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılan tarım kooperatif marketler zinciri yine indirimli haber ile gündeme geldi. Tarım Kredi Kooperatif Marketler temel ihtiyaç ürünlerinde 1-15 Kasım tarihleri arasında indirim uygulanacak. Tarım kooperatif marketler zinciri tarafından yapılan bu açıklamanın ardından vatandaşlar ise hangi ürünlerin indirimde olacağını merak ile beklerken alınan bilgiler neticesinde bu konu hakkında da resmen açıklama gecikmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdikten hemen sonra kar amacı ile kurulan ve vatandaşın hem yüzünü güldürürken aynı zamanda cebine rahatlatan tarım kooperatif marketler zincirinde indirim haberi de peş peşe gelmeye devam ediyor. 1-15 Kasım tarihleri arasında Tarım Kredi Marketlerdeki indirime giren ürünler vatandaşlar tarafından merak söz konusu olur iken alınan bilgiler neticesinde hangi ürünlerin indirime girdiği de resmen belli oldu. Tarım kooperatif marketler zincirinde bu hafta hangi ürünler indirimde olacak ve işte haberimizde..

Migros Marketlerde Bu Hafta Yarı Yarıya Kampanyası Başladı! İşte Fiyat Listesi... Migros Marketlerde Bu Hafta Yarı Yarıya Kampanyası Başladı! İşte Fiyat Listesi...

Tarım Kooperatif Marketlerde İndirim Üstüne İndirim..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesinin ardından açılan tarım kooperatif marketler zinciri yine indirimli haber ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde tarım kooperatif marketler zincirinde gıda ürünlerinde indirim uygulanırken yine manav ürünlerinde de indirim vatandaşı karşılayacak. Birçok ürün 1 Kasım ile 15 Kasım arasında indirimde olurken yine beyaz et ürünlerinde de tarım kooperatif marketler zincirinde indirimli fiyatlar uygulanacak. Alınan bilgiler neticesinde 15 kasım tarihine kadar sürecek olan tarım kooperatif marketler zincirinin aktüelli ürün listesinde birçok gıda ürünü indirimli olarak raflarda yerini alıyor.