Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin Sayısı Artıyor! İndirimli Ürünler Vatandaş İle Buluşacak Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin Sayısı Artıyor! İndirimli Ürünler Vatandaş İle Buluşacak
Tarım Kooperatif marketlerde indirim yapılacağına dair haberler peş peşe gelirken alınan bilgiler neticesinde tarım kooperatif Market sayısının artacağına yönelik açıklamalarda vatandaşı sevindirdi. Bunun ile birlikte tarım kooperatif marketlerde yapılan İndirimin ardından vatandaşın hem cebi rahatlarken hem de yüzü güldü. Alınan bilgiler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılan tarım kooperatif marketler zinciri vatandaşı hem uygun fiyatlı ürünler sunuyor hem de taze ürünlerin vatandaşlar ile buluşmasında ön ayak oluyor. Bunun ile birlikte bu hafta içerisinde tarım kooperatif marketlerde indirim uygulanacağı da ortaya çıktı.

Tarım Kooperatif Marketlerde İndirim!

Alınan bilgiler neticesinde tarım kooperatif marketler zincirinde özellikle gıda ürünlerinde büyük indirim meydana geliyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde tarım kooperatif marketlerine yönelik açıklamalarda bulunarak market sayısının artacağını ve bu sayının 3 bin civarında olacağını dile getirmişti. Market sayısındaki artışın ardından alınan bilgiler neticesinde kimi ürünlerin ise bu hafta itibariyle indirimli olarak raflarda yer alacağı da belirlendi.
Editör: TE Bilisim