Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar! Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar!
Tarım kooperatif marketler zincirine yönelik açıklamalar yapılırken alınan bilgiler neticesinde market sayısının arttığına yönelik de bilgi paylaşımı peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine açılan tarım kooperatif marketler zincirinin sayısının artmasını ardından bu marketlerin 81 ilde yayıldığı da ön plana çıktı. Geçtiğimiz günlerde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarım kooperatif marketler zincirinin sayısını artırmak için çalışmaları başlattıklarını ifade etmişti. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde Market sayısının 81 ilde yaygınlaştığına yönelik açıklamalarda yapılırken vatandaşların adeta yüzü güldü.

Tarım Kooperatif Marketlerde Büyük Gün

81 ilde yaygınlık kazanan tarım kooperatif marketler zincirinde özellikle birçok ürün hem taze olarak raflarda yerini alırken Aynı zamanda da diğer marketlere oranla neredeyse yarı fiyatına vatandaşlar ile buluşuyor. Alınan bilgiler neticesinde tarım kooperatif marketler zincirinin sayısının artması ise birçok vatandaşın yüzünü güldürürken bunun ile birlikte Market sayısının özellikle küçük illerde de yaygınlık kazandığına dair açıklamalarda yapıldı.
Editör: TE Bilisim