Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat! Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat!
Tarım kooperatif marketlerde yapılan indirim vatandaşın yüzünü güldürürken aynı zamanda cebini de rahatlattı. Alınan bilgiler neticesinde tarım kooperatif marketlerde yapılan indirim ardından vatandaşlar bu durumdan çok memnun olduklarını ifade etti. Bunun ile birlikte en taze ürünleri uygun fiyatlı olarak vatandaşlar ile buluşturan tarım kooperatif marketlerde yapılan büyük indirim ise dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile açılan tarım kooperatif Marketlerinin sayısının da artacağına yönelik açıklamalar peş peşe geldi. Artık tarım kooperatif Marketler Zinciri 81 ilde faaliyete girme kararı alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise tarım kooperatif marketlerin taze ve uygun fiyatlı ürünleri vatandaşlar ile buluşturduğunu dile getirdi.

Tarım Kooperatif Marketlerin Sayısı Artıyor

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarım kooperatif marketler zincirinin sayısının artacağını ve 81 ilde faaliyete geçeceğini belirterek artık her vatandaşın kolaylık ile tarım kooperatif marketler zincirinden alışveriş yapacağına dair müjdeli haberi de verdi. Bu açıklamanın ardından vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ileterek diğer marketlere oranla tarım kooperatif marketlerdeki ürünlerin çok uygun fiyatlı olduğunu dile getirdi.
Editör: TE Bilisim