Garanti BBVA'dan Sürpriz Kampanya: Yalnızca Mobil Uygulama ile 10 Bin TL Kazanın! Garanti BBVA'dan Sürpriz Kampanya: Yalnızca Mobil Uygulama ile 10 Bin TL Kazanın!
Sosyal yardımlar en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar sosyal yardımların devam edip etmediğini sorguluyor. Alınan bilgiye göre korona virüs zamanında vatandaşa devlet tarafından verilen sosyal yardımlar rahat bir nefes aldırdı. Bunun ile birlikte özellikle sokağa çıkma yasağının uygulandığı bir dönemde yapılan sosyal yardımların devam edip etmediği ise vatandaş tarafından merak söz konusu oldu. Korona virüs vaka sayılarının azalması ile birlikte sokağa çıkma yasağı geri plana atılarak maske yasağı da aynı zamanda kaldırıldı. Bunun ile birlikte alınan bilgiye sahip sosyal yardımlar sadece ihtiyacı olan vatandaşlara veriliyor.

Sosyal Yardımlar Hakkında Merak Edilenler!

Korona virüs zamanında vatandaşa verilen sosyal yardımlar alınan bilgiye göre sadece ihtiyacı olan ve geçirmekte zorluk çeken vatandaşlara veriliyor. Özellikle korona virüs salgını esnasında emekli olmayan her birey ya da aile bu sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahipken şu an ise emekli olsu ya da olmasın sadece ekonomik durum baz alınarak sosyal yardım yapılıyor.
Editör: TE Bilisim