Yeni Yıla Müjde İle Giriyoruz! Hem Maaşlara Zam Geliyor! Hem de Sosyal Yardımlara! Sosyal Yardımlar Ne Kadar Olacak? Yeni Yıla Müjde İle Giriyoruz! Hem Maaşlara Zam Geliyor! Hem de Sosyal Yardımlara! Sosyal Yardımlar Ne Kadar Olacak?
Sosyal konut projesinin detayları merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde sosyal konut projesine dair detaylar da ortaya çıktı. Bunun ile birlikte kimlerin sosyal konut projesinden yararlanacağına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konut projesinden Asgari ücretli vatandaşların yararlanabileceğini dile getirerek bunun dışında emekli vatandaşların da sosyal konut projesinden yararlanabileceğini aktardı. Ayrıca artık Asgari ücretli vatandaşların kiracı dışında ev sahibi olabileceğine dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konut projesine dair müjdeli haberi de böylece vermiş oldu.

Sosyal Konut Projesinin Ayrıntıları

Sosyal konut projelerinin detayları merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde bugün itibarıyla sosyal konut projesine başvurularda başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konut projesinin Cumhuriyet tarihinde en büyük proje olduğunu ifade ederek bu projeden özellikle emekli vatandaşların ve asgari ücrette alan kişilerin yararlanabileceğini dikkat çekerek yeni evlenen gençlerin de sosyal konut projesinden yararlanma hakkına sahip olduğunu ifade etti.
Editör: TE Bilisim