Sosyal konut projelerine başvurular devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan sosyal konut projelerine başvurular devam ederken alınan bilgiler neticesinde başvuruların 3 milyonu açtığına dair açıklamalarda yapıldı. Bunun ile birlikte sosyal konut projelerine başvuru detayları da belli olurken bugün ise projeye başvuruda bulunanlara dair yeni bir açıklama gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar nakit ödeme yaptığı takdirde konuta indirimli şekilde sahip olabilecek.

Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar! Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar!

Yani taksit yerine peşin bir ödeme yapan vatandaşlara sosyal konut projesinde indirim uygulanacağına dair haberlerde peş peşe yapıldı. Bunun ile birlikte indirim yapmayarak taksitli şekilde ödeme yapmak isteyen kişilere ise uygun fiyatlı olarak ödeme tarifesi uygulanacak.

Sosyal Konut Projesine Başvurular Dolup Taştı

Sosyal Konut Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların arttığını dile getirerek en son 3 milyonu aşkın kişinin tokilere başvuruda bulunduğunu söyledi. Bunun ile birlikte sosyal konut projelerine başvuruların artmasının ardından nakit ödeme yapacak olan kişilere ise indirim uygulanacağına dair haberlerde peş peşe geldi. Böylelikle kimi vatandaşlar sosyal konut projesine başvuru yaparak nakit ödeme sağlarken kime vatandaşlar ise uygun taksit olanağından yararlanıyor..

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU