Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı! Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı!
Sosyal konut projesine başvurular devam ederken alınan bilgiler neticesinde başvuruda bulunan vatandaşlar ise sosyal konut projesinin ilk temellerinin hangi tarihi aralığında atılacağını merak ederken sonunda beklenen açıklama yapıldı. Alınan bilgiler neticesinde Ekim ayının sonuna kadar sosyal konut projesine başvurular devam ederken bunun ile birlikte Ekim ayında ilk temellerin atılacağına dair açıklamalar da peş peşe geldi. Ekim ayında ilk temellerinin atılmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruda bulunan kişilerin başvuruları kabul edildiği takdirde 2 yıl içinde konutlarının teslim edileceğine yönelik açıklamalarda da bulundu.

Sosyal Konut Projesinin Yapım Aşaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlayan sosyal konut projesinin ilk temellerinin atılacağı tarihte belli olduktan hemen sonra başvuruların Ekim ayına kadar süreceğine dair açıklamalarda tekrar yapıldı. E-devlet üzerinden yapılan başvurulara yoğun talebin olduğuna iyi yönelik açıklamalar da peş peşe gelirken alınan bilgiler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konut projesine şimdiden 1 milyonu aşkın kişinin başvuruda bulunduğunu dile getirdi.
Editör: TE Bilisim