Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonucu başlayan ve birçok vatandaşın yüzünü güldüren sosyal konut projesine rağbet de devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde sosyal konut projesinde ilk kura çekimi Dr yapıldı. Bunun ile birlikte kura sonuçları ile birlikte ev sahiplerinin de yüzü güldü. 

Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı! Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı!

Sosyal Konut Projesinde İlk Kura Çekimi 

Alınan bilgiler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan sosyal konut projesine günden güne rağbet de artıyor. Vatandaşın merak ile beklediği haber sonunda geldi. Yapılan açıklamalara göre sosyal konut projesinde ilk kura bugün gerçekleşti. Bunun ile birlikte kura sonucunda da vatandaşlar ev sahibi olup olmadığını öğrenmiş oldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan sosyal konut projesinde kura turu da devam ediyor. Ayrıca sosyal konut projesine konut başvurularının sona ermesi ile birlikte kura çekiminin hangi tarihte son bulacağı da belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde sosyal konut projesinde kura çekimi mart ayına kadar tamamlanacak.