İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor
Son 2 hafta içerisinde alınan bilgiler neticesinde emekli vatandaşlara ödeme yapılacağına dair açıklamalar peş peşe geldi. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde emekli vatandaşlar 3 yıl taahhüt sözü verdikten sonra emekli maaşlarını istedikleri bankaya taşıyorlar. Birçok emekli vatandaş ise Emekli promosyonlarını ne zaman alacaklarını merak ederken alınan bilgiler neticesinde sonunda beklenen açıklama yapıldı. Emekli promosyonlarının kampanyasının Eylül ayının sonuna kadar devam edeceğine dair bilgi paylaşımı yapılırken bunun ile birlikte ödemelerin ise hangi tarih aralığında yapabileceği ortaya çıktı.

Son İki Hafta Sonra Ödeme Yapılıyor

Alınan bilgiler neticesinde son 2 hafta sonra emekli promosyonlarında kampanyalar biterken bunun ile birlikte Ekim ayında ise emekli promosyonlarının ödemesi yapılacak. Alınan bilgiler neticesinde her ne kadar Eylül ayının hangi gününde başvuru yapsa dahi emekli promosyon ödemesi vatandaşlara Ekim ayında yapılacak. Ekim ayının hangi tarih aralığında yapılacağı ise şimdiden merak söz konusu olurken bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Editör: TE Bilisim