Tarım Kooperatif Marketler Zinciri Yine Yüzleri Güldürdü! Yok Böyle İndirim! Tarım Kooperatif Marketler Zinciri Yine Yüzleri Güldürdü! Yok Böyle İndirim!
Şok marketlerde alınan bilgiler neticesinde bu hafta aktüelli ürün listesinde gıda ürünlerinden banyo ürünlerine kadar birçok üründe indirim uygulanıyor. Bunun ile birlikte Şok Marketler Zinciri haftalık aktüelli ürün listesini paylaşarak hem vatandaşın yüzleri güldürdü hem de cebini rahatlattı. Alınan bilgiler neticesinde bu hafta Şok Marketler zincirinde özellikle son dönemde büyük artış yaşayan ayçiçek yağında büyük indirim meydana geliyor. Çarşamba günü yani yarın başlayacak olan indirimli aktüelli ürün listesinde ayçiçek yağı dışında gıda ürünlerinde de büyük indirim uygulanacak.

Şok Marketlerde Şok İndirim

Aktüelli ürün listesinde açıklayan Şok Marketler zincirinden alınan bilgiler neticesinde bu hafta özellikle süt ve süt ürünleri ve gıda ürünlerinde %10 oranında bir indirim meydana gelecek. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde Şok Marketler zincirinde yarın itibarıyla başlayacak olan aktüelli ürün listesi bir hafta boyunca uygulanacak. Bunun ile birlikte ŞOK marketler zincirinin aktüelli ürün listesinden alınan bilgiler neticesinde özellikle gıda ürünlerindeki büyük indirim de dikkatlerden kaçmadı.
Editör: TE Bilisim