Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin'de Bu Hafta Ayçiçek Yağı, Çay ve Deterjanlara Kapıda Kuyruk Oluşturan İndirim Geldi! Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin'de Bu Hafta Ayçiçek Yağı, Çay ve Deterjanlara Kapıda Kuyruk Oluşturan İndirim Geldi!
Şok Marketler Zinciri alınan bilgiler neticesinde bu haftalık indirimli ürünleri vatandaşlar ile paylaştı. Alınan bilgiler neticesinde bu hafta Şok Marketler zincirinde büyük indirim meydana geliyor. Bunun ile birlikte Şok Marketler zincirinde bu hafta özellikle gıda ürünlerindeki ayçiçek yağındaki indirim dikkatlerden kaçmazken bunun dışında süt ve süt ürünlerinde de yine indirim uygulanıyor. Ayrıca Şok Marketler zincirinde yarın başlayacak olan aktüelli ürün listesindeki indirimli ürünler bir hafta boyunca raflarda yerini alacak. Alınan bilgiler neticesinde Şok Marketler zincirinde ayçiçek yağında ise %30 oranında bir indirim uygulanacak.

Şok Marketler İndirime Koştu

Şok Marketler zincirinde bu hafta birçok ürün indirimde olmak ile birlikte alınan bilgiler neticesinde Gıda ürünleri dışında ayçiçek yağı ve süt ve süt ürünleri de yine indirimli olarak yani %30 indirim ile raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Şok Marketler zincirinde Gıda ürünleri dışında banyo ürünlerinde de büyük indirim meydana gelecek. Indirimli ürünlerin ise bir hafta boyunca raflarda yer alması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim