Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde Büyük İndirim! Resmen Tarihi Belli Oldu! Poşetini Alan Koştu Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde Büyük İndirim! Resmen Tarihi Belli Oldu! Poşetini Alan Koştu

Şok Marketler Zinciri yine indirim aktüel ürün listesi ile gündeme geldi. İndirim üstüne indirim yapan Şok Marketler Zinciri haftalık olarak hangi ürünlerin indirimde olduğunu açıkladı. Peki ama bu hafta hangi ürünlerde indirim var? Ve işte haberimizde..
 

Şok Marketler Zinciri Müjdeyi Adeta Duyurdu

 Şok Marketler zincirinden alınan bilgiler neticesinde bu hafta birçok üründe özellikle Gıda ürünleri başta olmak üzere indirim uygulanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Gıda ürünleri Şok Marketler zincirinde neredeyse yarı fiyatına raflarda yerini alır iken bunun ile birlikte yine temizlik ürünlerinde de büyük indirim vatandaşları karşılıyor. Şok Marketler zincirinde bu hafta başlayacak olan büyük İndirimin 2 gün sürmesi ve hafta sonu boyunca devam etmesi bekleniyor. Gıda ürünleri dışında çok marketler zincirinde yine beyaz eti çeşitlerinde de%25 oranında bir indirim uygulanırken sebze ve meyve reyonunda da yine Şok Marketler zincirinde %30 oranında bir indirim adeta vatandaşları karşılıyor. Neredeyse her hafta indirimli ürün listesi ile gündeme gelen Şok Marketler Zinciri bu hafta aktüel ürün listesini duyurdu.