Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor! Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor!
Soğuk havaların tekrardan etkisini arttıracağına yönelik açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü alınan bilgiler neticesinde bu hafta sıcak havaların yerine soğuk havaların etkili olacağını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde özellikle çarşamba ve cuma gününe kadar soğuk havalar etkisini göstermiş ve sıcaklık değerleri de hissedilebilir şekilde düşmüştü. Fakat bu hafta yine sıcak havaların tesir etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcak havalarının hissedilebilir şekilde düşeceğini dile getirerek sıcaklık değerlerinin özellikle 4 ila 9 derece arasında değişeceğine de dikkat çekti.

Soğuk Havalar Etkili Oluyor

Soğuk havaların etkili olacağına yönelik açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle doğu ve İç Anadolu bölgelerinde soğuk havaların etkisini göstereceğini başkenti Ankara'nın 23 dereceyi bulacağını özellikle Marmara kıyılarındaki İstanbul'un ise hafta sonu itibari ile 20 dereceye kadar düşeceğini açıkladı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan vatandaşları uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek özellikle çarşamba günü Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışların etkili olacağına dair açıklamalar da yaptı.
Editör: TE Bilisim