Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor

Senden Daha Güzel dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken alınan bildiren neticesinde dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar ise herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Fox TV ekranlarını romantik komedi dalındaki en çok izlenen dizileri arasında yer alan Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölümünde alınan bilgiler neticesinde Emir ve Efsun arasında bir gerilim Günden güne artarken bunun ile birlikte Efsun'un İstanbul'u terk etme fikri ekran başındaki izleyicileri de derinden sarstı. Ekran başındaki izleyiciler Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölümünü merak ile bekliyor.

Senden Daha Güzel Dizisinden Olay Fragman

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve yayınlandığı günden bu yana çok iyi reyting sonuçları elde etmese de yoluna devam eden diziler arasında yer alan Senden Daha Güzel dizisi yeni bölüm fragmanı ile adeta rekor kırdı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölüm fragmanında Efsun'un aldığı karar ekran başındaki izleyicileri şaşkına uğratırken bu durumda Emir'in ne yapacağı ise şimdiden merak uyandırdı.

Editör: TE Bilisim