Gönül Dağı Dizisi Öyle Bir Şey İle Karşı Karşıya Kaldı ki.. Dizi Son mu Buluyor? Gönül Dağı Dizisi Öyle Bir Şey İle Karşı Karşıya Kaldı ki.. Dizi Son mu Buluyor?


Senden Daha Güzel dizisi alınan bilgiler neticesinde her ne kadar yayınlandığı günden bu yana istediği reyting sonuçlarını elde edemese de bizi yaz sezonu boyunca en çok rağbet gören projeler arasında yer aldı. Konusu ile özellikle gündeme gelen Senden Daha Güzel dizisinin diğer yaz dizilerinden farklı olmadığını dile getiren ekran başındaki izleyiciler ise özellikle ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazsam isimli dizinin ardından final kararı alacağını savundu. Hatta senden daha güzel isimli dizi alınan bilgiler neticesinde geçtiğimiz sezon ekranlarda olan Çilek Kokusu isimli dizi ile eşdeğer tutularak bu diziye çok benzetildi.

Senden Daha Güzel Dizisinden Devam Kararı

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan Senden Daha Güzel dizisinin final yapacağına dair ne kanaldan ne de yapım ekibinden herhangi bir açıklama gelmemesi dikkatlerden kaçmaz iken ekran başındaki izleyiciler ise kaliteli dizilerin final yaptığını hatırlatarak Senden Daha Güzel dizisinin neden final yapmadığına hayret ediyor. Hatta kimi izleyiciler ise senden daha güzel isimli dizinin konusu itibarıyla çok sıktığını dile getirerek sosyal medya hesaplarından eleştiri üstüne eleştiri yapıyor. Kış dizilerinin ekranlara gelmesinin ardından Fox TV'nin final kararı alıp almayacağı ise merak söz konusu olurken dizinin başrol oyuncularının ise senden daha güzel isimli projenin final yapmasının ardından hangi projeler ile anlaşma sağlayacakları ise şimdiden merak söz konusu oldu.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU