Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor! Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunarak pastırma sıcaklarına ilişkin de bilgi paylaşımı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler neticesinde bu hafta bazı kesimlerde sıcak havalar etkili olurken özellikle İç Anadolu ve Ege kıyılarında sıcaklık değerleri 2 ila 4 derece arasında artacak. Bunun ile birlikte Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise yağışlı hava ile birlikte bulutlu havada hakim olacak.

Sıcaklar Tekrar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sıcaklık değerlerinin artacağını söyleyerek özellikle İç Anadolu ve Ege kıyılarında sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ve aynı şekilde Marmara kıyılarında da sıcaklık değerlerinin iki ila 4 derece arasında artacağını bastırma sıcaklarının etkili olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise sıcaklık değerlerinin yine iki derece artacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklık dışında özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulutlu havanın hakim olacağını fakat bu hafta yurdun büyük bir bölümünde yağışlı hava yerine sıcak havanın hakim olacağını da ifade etti.