Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yerli ve milli araba olan Togg’un sürüş testine katıldı. Arabanın daha fiyatı belli olmadan alınan bilgiler neticesinde kimi kamu bankaları bu arabayı almak isteyen vatandaşlara sıfır faiz uygulayarak adeta nakit kredi imkanı sağlayacak. Bu bankaların kamu bankaları olduğu yönünde açıklamalarda peş peşe yapılırken vatandaşlar ise yerli ve milli arabanın fiyatını da merak ediyor.

Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar! Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar!

Togg Almak İsteyene Sıfır Faiz

Kimi iddialar yerli ve milli arabanın 900 TL İlla bir milyon arasında olacağı yönünde iddialar gündeme gelse de bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise araba fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı fakat arabanın 2023 yılında satışa sunulacağına yönelik açıklamalar yaparak adeta vatandaşı gururlandırırken yüzünü de güldürmeyi başardı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde kimi kamu bankaları ise yerli ve milli arabayı almak isteyen vatandaşlara nakit kredi imkanı sağlayacak.