Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri! Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri!
Net asgari ücrete dair detaylar devam ederken alınan bilgiler neticesinde Asgari ücretin ne kadar olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde 2023 yılında uygulanacak olan asgari ücret tutarı kulislerde konuşulmaya devam ederken vatandaşlar ise 2023 yılında asgari ücretin Enflasyonun üzerinde olması gerektiğine vurgu yaparak düşüncelerini dile getirdi. Bu açıklamalar ile birlikte Asgari ücretin net tutarı ise merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hiçbir vatandaşın enflasyon karşısında ezilmeyeceğini ifade ederek asgari ücreti iyileştireceklerini söyledi.

Asgari Ücret Kulis Konusu Oldu..

Eylül ayına giriş yapılmasının ardından vatandaşlar Aralık ayında asgari ücret tespit komisyonunun ne karar alacağını merak ediyor. Kimi iddialar Asgari ücretin 2023 Ocak ayında 7.500 civarında olacağını söylese de bu rakama dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 2022 yılında asgari ücreti iyileştirmek adına çalışmalar yaptıklarını dile getirerek Aralık ayında asgari ücret tespit komisyonunun bir kez daha bir araya geleceğine dair müjdeli haberi verdi.
Editör: TE Bilisim