Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı! Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumuna dair açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler neticesinde bu hafta ülkenin birçok yerinde yağış etkili olmak ile birlikte soğuk havalarda adeta kendini gösterecek. Bunun ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle güney ve kuzey kesimlerde yağışlı havanın etkili olacağını belirterek bu kesimlerde yaşayan vatandaşları dikkatli olmaları hususunda da uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı havaların dışında yurdun büyük bir bölümünde bu hafta soğuk havaların etkili olacağını belirterek sıcaklık değerlerinin de düşeceğini aktardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumuna dair açıklamalarda bulunarak özellikle Kuzey ve Güney kesimlerde soğuk havaların etkili olacağını ve bu hafta yağışlı havaların yurdun büyük bir bölümünde etkili olacağını ifade etti. Alınan bilgiler neticesinde bu hafta yağışlı havalar İç Anadolu dışında özellikle Marmara kıyılarında etkili olacak. Yağışlı havalara karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sel ve taşkın riskine karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.
Editör: TE Bilisim