Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri! Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık olarak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunarak alınan bilgiler neticesinde bu haftanın sıcak geçeceğinin bilgisini verdi. Geçen hafta ava durumunun sıcaklık değerlerine yönelik açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta yağış ve soğuk havaların etkisini düşüreceğini dile getirerek özellikle İç Anadolu Marmara ve Ege bölgelerinde sıcaklık değerlerinin artacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler neticesinde bu hafta özellikle İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara'nın 33 dereceye kadar çıkarken bunun ile birlikte aynı şekilde İzmir'de 35 dereceyi görecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Sıcak Hava Açıklaması

Hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Marmara kıyılarında sıcaklık değerlerinin 35 derecenin üzerine çıkacağının bilgisini paylaştı. Bunun ile birlikte İç Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklık değerlerinin artacağını söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle hafta sonundan itibaren sıcaklık değerlerinin artacağını ve bunaltıcı sıcakları yurdun dört bir yanında etkili olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte bir hafta boyunca sıcaklığın 35 derecenin üzerine çıkacağını da söyledi.
Editör: TE Bilisim