Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor! Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor!

Sıcak havaların etkisini azaltmasının ardından açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü soğuk havalarının etkili olacağını bekleterek özellikle İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bu hafta soğuk havaların etkili olacağına dair açıklamalarda bulunarak vatandaşların soğuk havalara karşı dikkatli olması gerektiğini de söyledi.
Soğuk Havalar Resmen Geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü soğuk havaların daha çok Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olacağını belirterek yine Marmara ve Ege'de ise pastırma sıcaklarının bu hafta etkili olacağını fakat sıcaklıkların uzun sürmeyeceğini ifade etti. Buna karşın açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşların dikkatli olması gerektiğini söyleyerek soğuk havaların tekrardan sirayet edeceğini ve İç Anadolu Bölgesi'nde özellikle gece saatlerinde hava sıcaklığının eksi dereceye kadar düşeceğini belirtti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı havaların ise bu hafta birçok ilde etkili olacağını özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan vatandaşların yağışlı havalara karşı dikkatli olması gerektiğini de ifade etti.