Güzel Oyuncu Hande Erçel Ekranlara Geri Dönüyor! Açıklama Bizzat Hande Erçel'den Geldi! Güzel Oyuncu Hande Erçel Ekranlara Geri Dönüyor! Açıklama Bizzat Hande Erçel'den Geldi!
Merve Boluğur gerek iş hayatı gerek özel hayatı ile magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alırken ünlü oyuncu ve şarkıcı yine gündeme bomba gibi düştü. Murat Dalkılıç ile olan evliliğinin ardından zor günler yaşayan ünlü oyuncu Merve Boluğur bunun ile birlikte özel hayatı ile neredeyse her gün magazin gündemine bomba gibi düşerken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu yakında nikah masasına tekrardan oturma kararı aldı. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar ile ön plana çıkan Merve boluğur'un mutluluğunun gözüne yansıdığını dile getiren ünlü oyuncunun hayranları ise Merve boluğur'un hep mutlu olması gerektiğini ifade etti.

Merve Boluğur Evleniyor!

DJ sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü oyuncu ve şarkıcı Merve boluğur'un yakın zamanda tekrardan nikah masası oturacak olduğunu bulunan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun hayranları ise sosyal medya hesaplarından Merve boluğur'un çok mutlu olması gerektiğini savunarak Murat Dalkılıç'a gönderme yapmaktan geri durmadı. Ünlü oyuncunun ne zaman evleneceği ise şimdiden merak söz konusu oldu.
Editör: TE Bilisim