Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı! Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı!

Merkez Bankası alınan bilgiler neticesinde bu hafta perşembe günü itibariyle faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Bunun ile birlikte vatandaşlar Merkez Bankası'nın bu sene faizi bazı dönemlerde sabit tutmasından yana memnun olduklarını dile getirse de alınan bilgiler neticesinde Perşembe günü faizin artıp artmayacağı ise merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Amerika Merkez'de Merkez Bankası'nın yani FED'in Perşembe günü yapacağı açıklama ise şimdiden merak söz konusu olurken kimi iddialar Merkez Bankası'nın Perşembe günü faizi arttıracağını söylese de kim Bir kulis bilgileri ise Faizin son dönemlerde olduğu gibi yine sabit kalacağı yönünde.

Merkez Bankası Resmen Duyurdu

Perşembe günü faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulunacağını açıklayan Merkez Bankasının alacağı karar şimdiden merak söz konusu olurken vatandaşlar ise Faizin bu dönemde de sabit tutulması yönünde açıklamalarda bulunsa da gözler şimdi perşembe günü yapılacak olan toplantıya çevrildi. Vatandaşlar merak ile FED'in alacağı kararı bekliyor.

Editör: TE Bilisim