Şok Marketler Zincirinde Şok İndirim! Gıda Ürünlerinde Yok Böyle İndirim! Markette Kuyruklar Oluştu Şok Marketler Zincirinde Şok İndirim! Gıda Ürünlerinde Yok Böyle İndirim! Markette Kuyruklar Oluştu
Marketlerde büyük indirim haberi gündeme gelirken alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar ise hangi markette yüzde kaç oranında indirim uygulanacağını merak ediyor. Yapılan açıklamaları göre alınan bilgiler neticesinde bu hafta birçok markette birçok üründe indirim uygulanıyor. Özellikle BİM ve A101 marketler zincirinde bu hafta gıda ürünlerinde bir büyük indirim uygulandığına dair açıklamalar gündeme gelirken Şok Marketler zincirinde de yine bu hafta %15 oranında indirim uygulanacağına dair açıklamalarda peş peşe yapıldı. Ayrıca Gıda ürünleri dışında yine banyo ürünlerinde de bu hafta %30 oranında bir indirim uygulanacak.

Marketlerde Büyük İndirim Haberi

Özellikle A101 ve Şok Marketler zincirinde neredeyse her hafta indirim uygulanırken bu kampanyalar vatandaşın yüzünü Güldürürken aynı zamanda cebini de rahatlatmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde A101 marketler zincirinde bu hafta gıda ürünlerinde %15 oranında bir indirim uygulanırken aynı zamanda Şok Marketler zincirinde de yine banyo ürünlerinde büyük indirim uygulanacak. Ayrıca bu hafta uygulanacak olan İndirimin Salı günü başlayacağına dair açıklamalar da yapıldı.
Editör: TE Bilisim