Kuvvetli yağışlar hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, alınan bilgiye göre bu hafta yurdun dört bir yanında yağışlı havanın etkiliyor olacağını söyledi. Bunun ile birlikte vatandaşın dikkatli olması hususunda uyaran Meteorolojik Genel Müdürlüğü,  özellikle İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara'da soğuk havanın tesir edeceğini ve soğuk havaların bir hafta boyunda etkisini yitirmeden devam edeceğini bildirdi.

Kuvvetli Yağışlar Etkisini Artırdı!

Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor! Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor!

Alınan bilgiler neticesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağış ve soğuk havalar hakkında açıklamalarda bulunarak özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan vatandaşların sel ve taşkın riskine karşı dikkatli olmaları hususunda uyardı.  Bunun dışında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler neticesinde bu hafta Doğu Anadolu Bölgesi dışında Marmara da yine yağışlı hava ile karşı karşıya kalacak. Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü,  Akdeniz kıyıları hariç diğer bölgelerin de adeta soğuk ve yağışlı havalara mahsur kalacağını ifade etti. Bunun ile birlikte soğuk havalar ise İç Anadolu Bölgesi başta olmak üzere birçok kentte etkili olmaya başladı. Ankara'da Salı gününde otobaren 22 derece gösterirken aynı şekilde İstanbul da ise sıcaklık değeri 19 dereceyi buldu. Aynı şekilde İzmir'de de hava sıcaklığının 25 dereceye düştüğünü gözlemlendi..


 

Editör: Fikret İMAMOĞLU