Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak! Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık olarak Hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler neticesinde bu hafta birçok bölgede yağışlı havalar etkisini gösterirken bunun ile birlikte birçok yerde de sıcaklık değerleri hissedilebilir şekilde düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyararak özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışlı havaların bu hafta etkili olacağına dair bilgi paylaşımında bulundu. Özellikle yağışlı havalara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı havalara karşı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan vatandaşların tedbirli olması gerektiğini söyleyerek yağışın çok olduğu bölgelerde de ekstra ek tedbirlerin alınması gerektiğini ifade etti. Peki ama bu hafta başka hangi bölgelerde soğuk havalar etkili olacak ve işte haberimizde...

Soğuk Havalar İç Anadolu Bölgesini de Vuracak

Soğuk havalara karşı açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde soğuk havalar ile birlikte yağışlı havaların da etkili olacağına dair bilgi paylaşımında bulunarak o bölgelerde yaşayan vatandaşları adeta uyardı. Tabii Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi dışında yine İç Anadolu Bölgesi de bu hafta soğuk havalar ile karşı karşıya kalacak. Pastırma sıcaklarının Sabah saatlerinde etkili olduğu İç Anadolu Bölgesinde bu hafta özellikle akşam saatlerinde soğuk havalar etkili olmak ile birlikte yine Ege bölgelerinde de soğuk havalar gecenin geç saatlerinde kendini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta Marmara kıyıları ile Ege kıyılarının da soğuk havalara teslim olacağını açıklayarak özellikle sıcaklık değerlerinin 4 ile 6 derece arasında düşeceğine dair bilgi paylaşımında bulundu.