Kış ayının geldiğine yönelik açıklamalar peş peşe gelirken alınan bilgiler neticesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bu kışın çok çetin geçeceğini ifade ederek o illerde yaşayan vatandaşları da adeta uyardı. Akdeniz Bölgesi'nde sıcaklık değerlerinin düşmediğini ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Antalya ve çevresinde sıcaklık değerlerinin normal seviyede olduğunu belirterek Marmara kıyılarında sıcaklığın düştüğünü ve yağışlı havanın kendini gösterdiğini belirtti. Bunun ile birlikte yine İç Anadolu ve Ege kıyılarında da sıcaklık değerlerinin düştüğünü ifade eden Meteorolojik Genel Müdürlüğü özellikle İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara'da sıcaklığın 19 dereceyi bulduğunu da söyledi.

Kış Resmen Geldi! Soğuklar Etkili Oldu

Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı

Sıcaklık değerlerinin salı gününden bu yana düşmesinin ardından alınan bilgiler neticesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki şehirlerde yaşayan vatandaşları uyararak yağışlı havanın etkili olacağını dile getirdi. Bunun ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Anadolu Bölgesi dışında özellikle yurdun dört bir yanında soğuk havaların ve yağışlı havaların etkili olacağını belirterek herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU