Kerem Bursin hayranları alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun hangi proje ile anlaşma sağladığını merak ederken Kerem bursin'den herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Kerem Bursin kariyerinde çok iyi bir çıkış yakalayarak özellikle sen çal kapımı isimli dizide gerek Türkiye'de gerek yurt dışında anılmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte ünlü oyuncunun hayranları ise Kerem Bursin'in yeni bir projede yer alıp almayacağını merak ederken ünlü oyuncunun en son Disney Plus ile anlaşma sağlaması adeta akılları karıştırdı.

Teşkilat Dizisi Hakkında Öyle Şeyler Söyledi ki.. Yok Artık Denildi Teşkilat Dizisi Hakkında Öyle Şeyler Söyledi ki.. Yok Artık Denildi

Kerem Bursin Sessizliğe Büründü

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından çok iyi bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Kerem Bursin, gerek iş hayatı gerek özel hayatı ile magazin gündeminde her gün konuşulmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte ünlü oyuncu Kerem Bursin'in son zamanlarda Sessize bürünmesi de kartlardan kaçmak iken özellikle sen çal kapımı dizisinin ardından başka projede yer almaması ise akıllarda soru işareti yaratırken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun yeni proje ile alakalı herhangi bir açıklama yapmaması hayranlarını merakta bıraktı.

Editör: TE Bilisim