Hande Erçel Hayranları Adeta İkiye Bölündü! Ünlü Oyuncudan Beklenmedik Atak! Hande Erçel Hayranları Adeta İkiye Bölündü! Ünlü Oyuncudan Beklenmedik Atak!
Kerem Bursin gerek yakışıklı gerek ise yeteneği ile ön plana çıkmayı başaran oyuncular arasında yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun yeni bir projede yer alıp almayacağı merak söz konusu olurken sonunda beklenen açıklama geldi. Kerem Bursin en son sen çal kapımı isimli dizide Hande erçel ile başrolü paylaşarak kariyerinde çok iyi bir çıkış yakaladı. Bunun ile birlikte ünlü oyuncu dizi projelerine henüz katılmayarak dinlenmeyi tercih etse de Kerem Bursin hayranları ise ünlü oyuncunun Disney Plus platformunda hangi proje ile anlaşma sağladığını merak ediyor.

Kerem Bursin Doğru Zamanı Bekliyor 

Daha çok reklam filmleri ile ön plana çıkan ünlü oyuncu Kerem Bursin bunun ardından Fox TV ekranlarının romantik komedi alanındaki dizisi olan sen çal kapımı isimli proje ile çok iyi bir çıkış yakalayarak yapımcıların yeni gözdesi haline geldi. Bunun ile birlikte ünlü oyuncu uzun süredir ekranlarda olmayınca Kerem Bursin hayranları da harekete geçti ve ünlü oyuncunun hangi proje ile anlaşma sağlayacağını araştırmaya başladı.
Editör: TE Bilisim