Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı

Ünlü oyuncu Kerem Alışık bilindiği üzere ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşan bir zamanlar çukurova isimli dizide çok iyi bir performans sergileyerek kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bunun ile birlikte bir zamanlar çukurova dizisindeki set arkadaşı Murat Ünalmış ile bir tartışma yaşayan Kerem Alışık adeta davalık oldu. Davanın sonucu ise herkes tarafından merak söz konusu olmaya devam ediyor.

Kerem Alışık, Murat Ünalmış İle Davalık Oldu

ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan bir zamanlar çukurova dizisinde Kerem Alışık ve Murat Ünalmış dizi setinde bir tartışma yaşayarak bu tartışmayı mahkemeye taşıdı. Alınan bilgiler neticesinde dava sonunda sonuçlanarak gündeme geldi. Kerem Alışık'ın kendine hakaret ettiği gerekçesi ile mahkemeye başvuran Murat Ünalmış, tartışmaya adli makamlara taşıdı. Bunun ile birlikte Murat Ünalmış'a hakaret ettiği gerekçesi ile Kerem Alışık'a ise para cezası uygulanması karara bağlandı. Ikilinin sette neden kavga ettiği hala merak söz konusu olurken davadan çıkan sonuç ise sosyal medyada adeta gündem oldu..
 

Editör: Fikret İMAMOĞLU